Mulakan Bisnes Buku 2017

2017 diramalkan akan menjadi tahun yang lebih sukar...

✓ Ekonomi yang masih tiada tanda akan pulih

✓ Harga barang yang terus meningkat

✓ Matawang ringgit terus jatuh

✓ Dan banyak lagi

 

Bookcafe ingin tawarkan PENYELESAIAN berikut;

✓ Bisnes jual buku secara Dropship (Tak perlu simpan stok, tak perlu packing & buat penghantaran

✓ Sistem yang sudah menjana lebih RM1.3 juta jualan terkumpul dalam masa kurang 2 tahun

✓ 4000 produk bestseller dalam bentuk buku, CD, merchandice, peralatan sekolah tersedia untuk dijual kepada bakal pelanggan

✓ Diskaun sehingga 50% mengikut pakej dan promosi tertentu

✓ Sistem khidmat pelanggan , sokongan dan penghantaran pesanan yang cekap & responsif

✓ Sistem pembayaran yang mudah dengan hanya beberapa klik

 

STATISTIK PROGRAM DROPSHIP BOOKCAFE


RM1 Juta Jualan Keseluruhan Sejak 2015

Lebih 1000 orang ahli dropship Bookcafe sedia ada telah menghasilkan jualan sebanyak lebih RM1 juta sejak 2015. Kebanyakkan mereka hanya menjual buku di Facebook dan kepada kawan-kawan terdekat yang minat membaca buku. Buku bestseller yang ditawarkan memudahkan urusan close sale dan seterusnya meningkatkan jualan dropship masing-masing.

15000+ Pesanan Sejak 2015

Secara purata, nilai pembelian ahli dropship di Bookcafe ialah RM66.66 untuk satu-satu pesanan. Keupayaan kami untuk memproses pesanan pelanggan dropship dan menghantarnya dalam masa kurang dari 3 hari adalah sesuatu kelebihan yang besar kepada ahli dropship Bookcafe. Kami di Bookcafe mengutamakan kepuasan pelanggan dan kualiti perkhidmatan.

4000+ Buku, CD, Merchandise

 

Kelebihan program dropship Bookcafe ialah, kami mempunyai ribuan tajuk buku bestseller dari pelbagai penerbit. Ada buku bestseller baru dan anda ingin menjualnya tapi buku tersebut tiada dalam senarai kami? Maklumkan sahaja kepada kami dan kami akan bawa buku tersebut ke Bookcafe.

150+ Penerbit & Pembekal

Dengan menyertai program dropship Bookcafe, anda akan diberikan akses kepada 150+ penerbit & pembekal bukan sahaja untuk produk buku malah produk lain seperti CD, DVD, Merchandise, dan sebagainya. Kami merancang untuk mempelbagaikan lagi range produk di Bookcafe untuk dipilih oleh ahli dropship.


 

KELEBIHAN PROGRAM DROPSHIP BOOKCAFE

 

 

       
Diskaun setinggi 20-35% (Tertinggi berbanding mana-mana program dropship lain). Ada juga produk yang diberikan diskaun sehingga 50% berdasarkan kempen tertentu. Sokongan online di Facebook Group yang aktif dan responsive. Kami juga sediakan staf khidmat pelanggan yang mesra dan sentiasa bersedia untuk menyelesaikan masalah pesanan anda dan pelanggan anda. Gambar kaver buku, isi dalaman buku disediakan. Bahan promosi & skrip jualan juga dibekalkan mengikut promosi. Masih tidak cukup? Poster Percuma! Sistem yang mudah digunakan untuk membuat pesanan dan pembayaran. Kami menerima pembayaran dengan pelbagai cara dari manual bank-in, online banking dan kad debit/kredit.
       
Yuran permulaan serendah RM150 sahaja untuk sekali seumur hidup. Kami juga tawarkan skim upgrade pakej samada secara berbayar ataupun apabila ahli dropship mencapai target jualan tertentu. Anda tidak tanggung risiko. Jual dan terus nikmati margin keuntungan. Tidak perlu simpan stok, packing barang, atau hantar ke pos laju. Anda hanya perlu cari pelanggan dan jual! Cabaran dropship akan memberikan ganjaran hadiah menarik kepada ahli dropship yang mencapai target jualan tertentu. Ada dalam bentuk wang tunai dan ada dalam bentuk buku percuma. Lebih 4000 produk dalam bentuk buku, CD, dan merchandise untuk dipromosikan kepada bakal pelanggan. Anda juga boleh request produk buku baru yang anda ingin jual kepada pelanggan anda!

 

Penghantaran Pantas Bookcafe

Kami menjanjikan penghantaran yang pantas disediakan untuk order para pelanggan anda. Biasanya penghantaran dibuat (parcel dihantar ke kurier) dalam masa 24 jam selepas pembayaran diterima (hari bekerja). Kami juga akan bekalkan no tracking kepada anda untuk anda dan pelanggan anda ikuti status terkini penghantaran pesanan tersebut. Penghantaran pantas ini sekaligus dapat membina imej anda sebagai penjual di mata pelanggan anda.

 

 

Facebook Secret Group

Group ini berfungsi untuk :

✔ Memberikan sokongan teknikal jualan kepada ahli dropshiop

✔ Channel komunikasi antara ahli dropship , Bookcafe & sesama ahli dropship

✔ Menerima cadangan buku-buku baru yang perlu dimasukkan sebagai produk dropship

✔ Medium bagi Bookcafe menghebahkan perubahan-perubahan, produk buku baru dan tawaran eksklusif kepada ahli dropship termasuk cabaran Dropship

✔ Medium bagi Bookcafe berkongsikan bahan & skrip jualan bagi membantu ahli dropship

 

 

Program Dropship Bookcafe merupakan program Dropship yang sudah terbukti berjaya, sistem yang stabil, sokongan yang mantap dan banyak produk bestseller. Kami mengenakan yuran komitmen yang cukup minimun.

RM200 (sekali seumur hidup) = PAKEJ PRO

RM150 (sekali seumur hidup)  = PAKEJ BASIC

 

Klik butang di bawah untuk pilih pakej & pembayaran yuran pendaftaran.

 

 

 

Apa Kata Mereka Yang Dah Sertai Program Ini?

 
 
 

 

Ini pula contoh tips yang kami kongsikan di group facebook.

 
 

Bagaimana? Sudah buat keputusan? Jika ya, klik butang di bawah dan pilih pakej Dropship anda. Akaun anda akan diaktifkan dalam masa 24 jam (hari bekerja) dan anda boleh mula promosikan 4000 produk kami seawal esok hari! Gunakan kupon kod di bawah hari ini juga!

--> SPECIALDROP20  <--

 

*Masukkan kupon kod ini semasa proses checkout nanti.

Klik butang di bawah untuk pilih pakej & pembayaran yuran pendaftaran.

 

 
 
 
 
 
 


Terma & Syarat


1. Ahli dropship perlu mendaftar dan membuat bayaran yuran terlebih dahulu sebelum akaun dropship boleh diaktifkan.

2. PTS Bookcafe berhak meminda kadar diskaun pada bila-bila masa mengikut keperluan & promosi tertentu.

3. Ahli dropship dibenarkan menggunakan kreativiti tersendiri untuk menggunakan apa sahaja medium pemasaran yang ada samada secara online atau offline semasa membuat promosi selagi ianya tidak melanggar undang-undang Malaysia sedia ada.

4. Ahli dropship haruslah komited dengan program ini dengan melakukan aktiviti promosi secara berterusan. Ahli dropship yang gagal menunjukkan prestasi yang memuaskan (seperti tiada sebarang aktiviti promosi dan jualan dalam masa 3 bulan) akan digugurkan dari program ini.

5. PTS Bookcafe berhak untuk meminta bukti promosi yang dilakukan oleh ahli dropship dari semasa ke semasa mengikut keperluan/kesesuaian. Ahli yang tidak memberikan kerjasama yang memuaskan akan digugurkan dari program ini. Ahli yang digugurkan keahlian tidak akan dipulangkan yuran yang dibayar.

6. Harga produk yang dipaparkan tidak termasuk kos penghantaran. Kos penghantaran perlu samada ditanggung oleh ahli dropship atau pelanggan kepada ahli dropship kecuali jika ada promosi tertentu dari PTS Bookcafe. Status pesanan akan dikemaskini dari semasa ke semasa.

7. Penghantaran pesanan hanya akan dibuat selepas ahli dropship membuat pembayaran keseluruhan untuk pesanan. PTS Bookcafe akan bertanggungjawab untuk memproses pesanan tersebut dalam kadar segera dan membekalkan tracking no kepada ahli dropship.

8. Ahli dropship digalakkan membuat order dengan segera sebaik sahaja menerima order dan pembayaran dari pelanggan untuk menjaga kualiti perkhidmatan dan program.

9. Bagi kes pembatalan pesanan, mohon maklumkan kepada kami dalam tempoh 24 jam untuk mana-mana pesanan yang ingin dibatalkan. Jika gagal berbuat demikian dalam tempoh tersebut, kami tidak akan memproses permohonan pembatalan tersebut.

10. Ketika membuat pembayaran pesanan, sila buat pembayaran tepat dengan nilai yang tertera pada invoice. Bayaran berlebihan tidak akan dipulangkan baki.

11. PTS Bookcafe tidak akan memasukkan apa-apa flyers/invoice/bahan promosi yang berkaitan dengan bookcafe dalam pesanan pelanggan. Pelanggan ahli dropship adalah pelanggan ahli dropship.

12. Ahli dropship juga perlu menguruskan hal-hal berkaitan khidmat pelanggan kemudian bawakan apa-apa isu yang berkaitan kepada pihak PTS Bookcafe untuk diselesaikan sekiranya perlu.

13. PTS Bookcafe berhak untuk tidak memproses pesanan ahli dropship atas sebab-sebab seperti produk tiada stok atau produk telah OP (Out of Print).

14. Ahli dropship diberi kebebasan untuk meletakkan harga tertentu untuk produk dalam program ini asalkan ianya tidak melebihi harga jualan yang tertera pada produk dan sesuai dengan nilai produk yang dijual.

15. PTS Bookcafe tidak akan menanggung apa-apa kos yang timbul sekiranya penghantaran pesanan mempunyai masalah yang berpunca dari kesilapan ahli dropship.

16. PTS Bookcafe hanya akan menanggung kos yang timbul sekiranya ;

    - Produk yang dihantar didapati telah rosak (rosak luaran atau ketidaksempurnaan dalaman)
    - Produk yang dihantar mempunyai kesilapan dari segi kuantiti, tajuk, dan seumpamanya
    - Apa-apa isu yang disebabkan oleh kecuaian dari PTS Bookcafe

17. Ahli dropship dilarang dari melakukan sebarang aktiviti yang boleh ditafsirkan sebagai penipuan. PTS Bookcafe tidak akan bertangungjawab atau tidak boleh dipertangungjawabkan atas apa-apa isu yang boleh ditafsirkan sebagai cubaan melakukan aktiviti jenayah menggunaan program ini.

 

 

 

INFO DROPSHIP BCO
 
 
          JUMLAH EJEN DROPSHIP          
1,621
JUMLAH PRODUK
6,314
JUMLAH BRAND
203

 

 DATA JUALAN 

 

ORDER DIPROSES 2015
5,695
SALES 2015
RM388,617.70

  

ORDER DIPROSES 2016
13,988
SALES 2016
RM1,066,009.96
 
 
Klik & daftar sekarang juga.