Selamat Datang, Ejen Dropship BCO Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 




5 Minit: Google Marketing (L58)

RM39.90
Price in points: 40 points
Weight: 0.17 kg
9789671651308
10 pieces
+
Add to wish list

"Tengok tajuk rasanya ilmu biasa biasa sahaja yang diberikan. Jangan judge pada tajuk dan kulit sahaja. Ternyata saya salah buat tafsiran. Buku yang simple dan ilmu padat, penulisan berserta contoh, ada kajian kes sendiri, tool disediakan memang mudah dihadam dan rujukan yang kemas dan tersusun. Ilmu google marketing yang sememangnya berkualiti dan terbaik untuk usahawan baca sebagai satu lagi ilmu baru anda nanti."

Tuan Izan Shafie



"Kepakaran Wan Mus dalam bidang Google Marketing tak dapat disangkal lagi. Saya sendiri pun dah menuntut dengan beliau sejak tahun 2012 lagi. Dalam dunia pemasaran hari ni, kalau anda terlepas dari memasarkan produk anda melalui Google, anda memang rugi! Nak cepat dan berhasil, belajar terus melalui buku ni! Memang cepat faham dan cepat boleh bertindak!​"

Tuan Hafizi Zain

BUKU #1 GOOGLE MARKETING TERBAIK UNTUK ANDA OLEH PAKAR GOOGLE MARKETING MALAYSIA

Bila buka youtube, ada iklan dari Google. Bila buka blog ada iklan dari Google. Bila buka website ada iklan dari Google. Bila nak install apps ada iklan dari Google. Dari mana iklan ini datang?

Salah seorang yang pakar bab ini sudah tentu adalah Wan Mus. Dia memang pakar dalam Google Adwords. Apa sahaja pemasaran berkaitan Google, dia tahu.

Kalau iklan apa sahaja yang dijual, Google adalah tempat yang orang akan cari. Tapi bagaimana nak pastikan iklan kita jumpa kepada orang yang betul? Dapatkan buku ini.

Wan Mus sudah masukkan semua ilmu berkaitan pemasaran di Google dalam satu buku. Mudah faham dan dipraktikkan. Selepas baca saya pasti, sesiapa sahaja boleh iklan di Google tanpa perlu bayar yuran kelas yang mahal.



GOLONGAN YANG WAJIB MILIKI "BUKU 5 MINIT: GOOGLE MARKETING"

- Mereka yang ingin belajar mendalami ilmu pemasaran Google.

- Usahawan yang ingin memulakan perniagaan secara online.

- Pengasas produk yang ingin menggunakan platform Google sebagai teknik pemasaran online.

- Syarikat yang menawarkan perkhidmatan online atau offline.

- Mereka yang ingin meluaskan perniagaan melalui platform online.

- Pengguna Google marketing terdahulu yang ingin mendalami lebih lanjut mengenai fungsi terbaharu pemasaran Google.



APA YANG DIBONGKAR DALAM BUKU "5 MINIT: GOOGLE MARKETING"

- Pemasaran Google yang sangat besar!

- Kenapa pemilik produk dan perkhidmatan wajib guna pemasaran Google

- Antara SEO, SEM dan Google Ads yang mana lebih baik?

- Kenapa keywords penting dalam pemasaran Google?

- Bagaimana nak letakkan lokasi kedai secara percuma di Google?

- Kenali dan faham Google Ads!

Anda tunggu apa lagi?
Jom tarik JUALAN dari Google hari ini!

Penerbit:
Adsbrain Sdn Bhd
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih & Berwarna
Muka Surat:
75 Muka Surat

 

 

BILA ORDER SAYA AKAN DIPROSES?

Order yang dibayar SELEPAS 10 AM akan diproses & dihantar pada esok hari, ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). 

Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 Order akan sampai ke rumah anda mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Baca lebih lanjut untuk tahu bila anda akan menerima order yang dipesan. KLIK DI SINI

 

 
JAMINAN KAMI
 
 

 Order atau produk yang rosak akan diganti baru secara PERCUMA

 Jaminan wang dikembalikan

 Tiada caj penghantaran tambahan bagi order gantian

 Data peribadi anda dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar