Selamat Datang, Ejen Dropship BCO Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 



5 Minit: Google Marketing (L94)

RM39.90
Price in points: 40 points
Weight: 0.17 kg
9789671651308
18 pieces
+
Add to wish list

"Tengok tajuk rasanya ilmu biasa biasa sahaja yang diberikan. Jangan judge pada tajuk dan kulit sahaja. Ternyata saya salah buat tafsiran. Buku yang simple dan ilmu padat, penulisan berserta contoh, ada kajian kes sendiri, tool disediakan memang mudah dihadam dan rujukan yang kemas dan tersusun. Ilmu google marketing yang sememangnya berkualiti dan terbaik untuk usahawan baca sebagai satu lagi ilmu baru anda nanti." -Tuan Izan Shafie-

 

"Kepakaran Wan Mus dalam bidang Google Marketing tak dapat disangkal lagi. Saya sendiri pun dah menuntut dengan beliau sejak tahun 2012 lagi. Dalam dunia pemasaran hari ni, kalau anda terlepas dari memasarkan produk anda melalui Google, anda memang rugi! Nak cepat dan berhasil, belajar terus melalui buku ni! Memang cepat faham dan cepat boleh bertindak!​" -www.ChinaMethod.my-

 

 
 
Penerbit:
Adsbrain Sdn Bhd
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih & Berwarna
Muka Surat:
75 Muka Surat

 

 

BILA ORDER SAYA AKAN DIPROSES?

Order yang dibayar SELEPAS 10 AM akan diproses & dihantar pada esok hari, ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). 

Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 Order akan sampai ke rumah anda mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Baca lebih lanjut untuk tahu bila anda akan menerima order yang dipesan. KLIK DI SINI

 

 
JAMINAN KAMI
 
 

 Order atau produk yang rosak akan diganti baru secara PERCUMA

 Jaminan wang dikembalikan

 Tiada caj penghantaran tambahan bagi order gantian

 Data peribadi anda dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar