Semuanya Bermula Di Sini. (Sign In | Register)

 



Bedah Dah Popular (ANA) (Q17)

RM12.90
Price in points: 13 points
Weight: 0.13 kg
978-967-449-129-1
1 pieces
+
Add to wish list
===========================
Format: Paperback
Saiz: 5" x 7
ISBN: 978-967-449-129-1
Jumlah Muka Surat: 160
Berat (Kg): 0.13
===========================
 
Bedah Gemuk! Bedah Debab! Bedah Chubby! Bedah Kuat Makan! Bedah... Bedah...
Argh... Panggilan yang membuatkan aku rasa sakitnya tuh di sini! Di dalam hatiku! Korang faham tak macam mana rasanya? Ish... Kenapalah gelaran yang tak best ni dapat pada aku? Diorang tak tahu ke yang aku ni ada nama terindah lagi tertarik dan menarik? Gelaran yang tu jugalah yang diorang suka. Lagi satu hal, salah ke kalau aku ni kuat makan? Dah aku suka! Makan tu nikmat tau!
Kadang-kadang aku rasa hambar je hidup aku ni... Aku nak juga jadi macam orang lain. Ha... Popular macam diva-diva sekolah ke,
 
kampung ke... Bukan popular pasal fizikal aku ni je. Korang rasa, boleh tak hidup aku yang
suka diejek dan dibuli ni berubah? Kalau nak tahu, bacalah cerita
aku ni... Manalah tahu korang pun sama macam aku.

 

 

ORDER DIPROSES & DIHANTAR SETIAP HARI*

Bayar SEBELUM 10 AM, order akan diproses & dihantar pada hari yang sama.

Bayar SELEPAS 10 AM, order akan diproses & dihantar pada esok hari.

 *Order akan sampai dalam masa 2 - 5 hari bekerja, mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Info lanjut: KLIK DI SINI

*ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 

 
JAMINAN KAMI
 
 

 Order atau produk yang rosak akan diganti baru secara PERCUMA

 Jaminan wang dikembalikan

 Tiada caj penghantaran tambahan bagi order gantian

 Data peribadi anda dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar