Selamat Datang, Ejen Dropship BCO Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 Man Deleng (L54)

RM22.00
Price in points: 22 points
Weight: 0.47 kg 
9789671189719
7 pieces
+
ISBN9789671189719
FormatPaperback
penulis: Affifudin Omar
PenerbitVinlin Press Sdn. Bhd.
Tahun terbit : 15 Nov 2013

===================================================

SINOPSIS

Man Deleng dibesarkan oleh Dato' Jamal, seorang pembesar yang mengguna kuasa jawatannya menghimpun wang rasuah, daripada orang-orang yang mendapat konsesi dan projek awam daripadanya. Wang rasuah ini disimpan di dalam akaun-akaun rahsia di bank-bank luar pesisir di England dan Eropah. Apabila Dato' Jamal hendak menggunakan wang, Man Delenglah yang dihantar olehnya membawa sebahagiannya balik ke Malaysia.

Dato' Jamal terperangkap dan tertipu di dalam satu konspirasi Zionist yang bertujuan memalukan dan menjatuhkan imej pemimpin-pemimpin Islam secara mendedahkan kelemahan mereka.

Dato' Jamal ditangkap dan dihukum. Man Deleng menuntut bela menggunakan pembunuh upahan untuk melenyapkan perancang-perancang konspirasi ini. Ikutilah putaran dosa dan rasuah, pembelotan, pengkhianatan, konspirasi di mana Man Deleng ditransformasikan daripada menjadi keldai pembawa dan pembasuh wang rasuah kepada menjadi pemberi rasuah.

 
Penerbit:
Vinlin Press Sdn. Bhd.
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih
Muka Surat:
481 Muka Surat

 

 

BILA ORDER SAYA AKAN DIPROSES?

Order yang dibayar sebelum 10 AM sahaja akan diproses & dihantar pada hari yang sama, ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). 

Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 Order akan sampai ke rumah anda mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Baca lebih lanjut untuk tahu bila anda akan menerima order yang dipesan. KLIK DI SINI

 

 
JAMINAN KAMI
 
 

 Order atau produk yang rosak akan diganti baru secara PERCUMA

 Jaminan wang dikembalikan

 Tiada caj penghantaran tambahan bagi order gantian

 Data peribadi anda dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar