Selamat Datang, Ejen Dropship BCO Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 Terma & Syarat 
 
1.Tempahan untuk order Shopee
- Sebelum membuat sebarang tempahan untuk Shopee di website BCO, tuan/puan perlu menghubungi kami untuk mengesahkan kuantiti buku yang ingin ditempah sama ada masih ada atau tidak.
 
- Untuk setiap tempahan order Shopee perlu dilampirkan Airway Bill dalam fail berformat PDF. Sebarang lampiran Airway Bill hasil dari tangkapan kamera atau fail yang kabur apabila dipreview tidak akan diterima.
 
- Pastikan maklumat yang ada pada Airway Bill yang dilampirkan adalah tepat.
 
2. Penghantaran parcel Shopee
- Untuk penghantaran parcel Shopee melalui khidmat BCO, tuan/puan perlu memilih ‘Option Shopee Delivery’ di bahagian ‘Shipping Options’ di halaman Secure Checkout.
 
- Untuk penghantaran parcel Shopee yang DITEMPAH di website BCO, TIADA SEBARANG CAJ TAMBAHAN dari segi kos servis pemprosesan dan penghantaran akan dikenakan pada tuan/puan.
 
- Namun, BookCafe TIDAK akan menanggung sebarang kerugian seller Shopee sekiranya berlaku apa – apa masalah seperti parcel tidak sampai ke penerima. Ini kerana penghantaran yang dilakukan berpandukan maklumat yang ada pada Airway Bill yang dilampirkan pada kami. Oleh itu amat penting bagi seller Shopee membuat semakan teliti dan pastikan Airway Bill yang dilampirkan selari/tepat dengan butiran tempahan.
 
- Tuan/Puan boleh memeriksa status parcel Shopee di: https://poslaju.com.my/track-trace-v2/
 
- Sekiranya berlaku sebarang masalah yang berkaitan dengan parcel Shopee yang telah dihantar, tuan/puan perlu menghubungi khidmat pelanggan kurier PosLaju untuk membuat sebarang aduan masalah mengenai parcel yang sudah dihantar.
 
 
JAMINAN KAMI
 
 

 Order atau produk yang rosak akan diganti baru secara PERCUMA

 Jaminan wang dikembalikan

 Tiada caj penghantaran tambahan bagi order gantian

 Data peribadi anda dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar