Semuanya Bermula Di Sini. (Sign In | Register)

 OMG! Gadis Berhantu (L146)

RM10.00
Price in points: 10 points
Weight: 0.13 kg
978-967-0411-69-9
76 pieces
+
Add to wish list
===========================
Format: Paperback
Saiz: 5’ x 7.5’
ISBN: 978-967-0411-69-9
Tarikh Terbit: 2015
Jumlah Muka Surat: 140
Berat (Kg): 0.13
Penulis: Ain Maisarah
===========================


SINOPSIS

Hantu? Itu makhluk yang mahu didampingi. Rumah usang? Itu destinasi yang disukai. Ini kisah tentang Siti Anum, budak yang sangat obsess terhadap kisah-kisah seram, alam ghaib dan mistik. Dia sememangnya kera sumbang, tiada kawan dek kerana minatnya yang menakutkan.

Apabila berpindah ke sekolah Sri Bangsar, neneknya iaitu Mak Esah bimbang sekiranya gadis itu tidak dapat menyesuaikan diri. Tidak mahu cucu kesayangan tambah terasing lagi, diaturkan pertemuan bersama anak rakan. Gadis bernama Zuliana diminta jadi teman paksa mesra dengan Siti Anum yang pelik orangnya.

Pada masa yang sama, kecoh di sekitar taman perumahan Sri Bangsar bahawa kawasan itu diganggu oleh hantu-hantu yang berkeliaran. Siti Anum yang sememangnya merupakan peminat sejati hantu menjadi teruja mahu menjejak makhluk itu. Siti Anum mengajak Zuliana agar menyertai misi gila yang menyeramkan bulu roma. Benarkah ada hantu yang menganggu kedamaian Bangsar? Berjayakah Siti Anum menjejak hantu berkenaan? Apakah yang bakal menimpa Zuliana yang penakut apabila benar-benar bertentang mata dengan pocong dan pontianak? Semuanya terjawab dalam OMG! Budak Berhantu!

 

 
JAMINAN KAMI
 
 

 Order atau produk yang rosak akan diganti baru secara PERCUMA

 Jaminan wang dikembalikan

 Tiada caj penghantaran tambahan bagi order gantian

 Data peribadi anda dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar