Selamat Datang, Ejen Dropship BCO Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 
Sweet Sour Couple Muda (L98)

RM15.00
Price in points: 15 points
Weight: 0.18 kg
978-983-097-841-3
13 pieces
+
Add to wish list

Menyandang gelaran pasangan muda, harus bersedia dengan tiga cabaran utama. Masalah wang, masalah risau apa kata orang, dan masalah mengawal emosi yang belum cukup matang.

Benar, ini sememangnya cabaran besar, namun sebenarnya, ia tidaklah terlalu sukar jika ego tidak terjunjung di atas kepala. Maksudnya, pasangan muda harus bersedia untuk terus belajar selok-belok rumah tangga dan berlapang dada menerima apa-apa pun takdir yang direzekikan Allah pada masa-masa tertentu.

Perlu terima hakikat bahawa ada masanya takdir itu indah, secocok dengan harapan kita. Namun ada masanya, hampa hingga berderaianlah air mata. Inilah yang dipanggil sweet sour!

Satu naskhah indah dan patuh syariah yang mesti dimiliki oleh anak-anak remaja sebagai persiapan untuk mengenali dunia percintaan.

Juga untuk yang bakal menempuh alam rumah tangga, bahkan oleh mereka yang telah lama berumah tangga. Mudah-mudahan dengan menghadam kisah-kisah sweet sour seperti ini dapat membantu kita menginsafi semula mana-mana cacat-cela dalam pembinaan rumah tangga dan merasai semula kemanisannya!

Penerbit:
GALERI ILMU
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih & Berwarna
Muka Surat:
114 Muka Surat

 

 

BILA ORDER SAYA AKAN DIPROSES?

Order yang dibayar SELEPAS 10 AM akan diproses & dihantar pada esok hari, ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). 

Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 Order akan sampai ke rumah anda mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Baca lebih lanjut untuk tahu bila anda akan menerima order yang dipesan. KLIK DI SINI

 

 
JAMINAN KAMI
 
 

 Order atau produk yang rosak akan diganti baru secara PERCUMA

 Jaminan wang dikembalikan

 Tiada caj penghantaran tambahan bagi order gantian

 Data peribadi anda dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar