===========================
Format: Paperback
Saiz: 7.5" x 10”
ISBN-13: 978-967-411-813-6
Tarikh Terbit: 7 Apr 2016
Jumlah Muka Surat: 128
Berat (Kg): 0.35
===========================
Buku 50 Resipi Kek & Biskut diberi sentuhan baru dengan gambar-gambar penyediaan yang lebih menarik. Terdapat 6 bonus resipi terkini yang pasti menyelerakan. Indikasi penyediaan yang jelas, iaitu tempoh penyediaan bahan dan tempoh memasak turut disertakan. Resipi-resipi yang disediakan oleh Chef Hanieliza dalam buku ini bukan sahaja sesuai dijadikan hidangan semasa hari perayaan ataupun sebarang majlis keraian, tetapi boleh dijadikan juadah minum petang.
Isi Kandungan
Biskut
-
Biskut Badam Manis (Almond Sweet)
-
Biskut Badam Rangup
-
Biskut Badam Salju (Snow Almond)
-
Biskut Bebola Kacang Hazel (Hazelnut Ball)
-
Biskut Bebola Kristal
-
Biskut Buah-Buahan
-
Biskut Coklat
-
Biskut Coklat Cip
-
Biskut Cornflake Madu Coklat Cip
-
Biskut Dahlia Oren
-
Biskut Keju
-
Biskut Koko Crunch
-
Biskut Marmar Carrie
-
Biskut Mentega (Butter Cookies)
-
Biskut Permata Serbuk Roti
-
Biskut Puteri Hijau (Green Princess)
-
Biskut Sarang Semut
-
Biskut Semperit Susu (Baru)
-
Ferrero Rocher (Baru)
-
Tat Buah-Buahan
-
Tat Gulung
-
Tat Keju Bluberi
-
Tat Nanas
-
Tat Prun
Kek
-
Brownies
-
Brownies Marble Keju
-
Kek Buah
-
Kek Buah Keju
-
Kek Buah Kukus (Baru)
-
Kek Cawan Coklat
-
Kek Cawan Oren
-
Kek Coklat
-
Kek Coklat Keju Koktel
-
Kek Dam
-
Kek Epal
-
Kek Keju Coklat
-
Kek Keju Coklat Oren
-
Kek Keju Kiwi
-
Kek Keju Lapis Coklat (Baru)
-
Kek Keju Oreo (Baru)
-
Kek Lobak Merah
-
Kek Marble
-
Kek Mocha Kukus
-
Kek Pandan
-
Kek Pisang
-
Kek Red Velvet
-
Kek Span Gula Hangus
-
Mufin Coklat Cip (Baru)
-
Tiramisu
-
Tiramisu Kek Gulung