Selamat Datang, Ejen Dropship BCO Yang Dihormati. (SIGN IN | Register)

 




ROKET BISNES : Formula Bisnes Meroket Secara Online(L67)

RM40.00
Price in points: 40 points
Weight: 0.28 kg
9789671468234
6 pieces
+
Add to wish list

Ni Dia RAHSIA Yang Bakal Buat Sales Anda Meroket & Bisnes Jadi Huru Hara!

 
  • Strategi FB Ads

    Anda akan pelajari teknik & strategi pemasaran FB yang terbukti berkesan. Dah ramai usahawan berjaya capai sales sehingga 6 angka dengan teknik ni. Serius!

  • Marketing Intelligence

    Anda dah kenal siapa audiens yang berpotensi untuk jadi pelanggan anda? Kat mana mereka tinggal, apa minat mereka, berapa umur mereka? Marketing akan jadi 10x lebih mudah kalau anda tau!

  • Copywriting Memukau

    Ramai yang fail bab copywriting ni, tak pandai nak buat ayat iklan beremosi untuk pujuk & pukau pelanggan. Dengan teknik yang betul, boleh jadi sales magik tau!

  • Content Marketing

    Pelanggan sekarang dah tak macam dulu. Mereka tak suka orang yang menjual, a.k.a ‘Salesman‘. Jadi, kat dalam Page FB tu kena banyakkan share content yg menarik! Jangan cakap Abang Jib tak payung tau!

  • Tips Roket Bisnes

    Apa tu ‘Raving Fans‘ & perlu ada ke? Apa beza Branding, Marketing & Sales? Ramai yang masih konfius, tak boleh nak bezakan! Tak per, Abang Jib tolong jawab!

  • Inspirasi Roket Bisnes

    Kenali student-student saya yang dah berjaya meroket ni. Mereka secara sukarela sharejourney bisnes & kejayaan mereka untuk bakar semangat anda! Anda pun boleh sukses macam mereka tau!

Penerbit:
Sifufbads
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih & Berwarna
Muka Surat:
205 Muka Surat

 

 

BILA ORDER SAYA AKAN DIPROSES?

Order yang dibayar SELEPAS 10 AM akan diproses & dihantar pada esok hari, ISNIN - JUMAAT (hari bekerja sahaja). 

Tiada penghantaran dibuat pada hari Sabtu, Ahad & cuti umum.

 Order akan sampai ke rumah anda mengikut masa & kaedah penghantaran yang dipilih. Baca lebih lanjut untuk tahu bila anda akan menerima order yang dipesan. KLIK DI SINI

 

 
JAMINAN KAMI
 
 

 Order atau produk yang rosak akan diganti baru secara PERCUMA

 Jaminan wang dikembalikan

 Tiada caj penghantaran tambahan bagi order gantian

 Data peribadi anda dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar