Semuanya Bermula Di Sini. (Sign In | Register)

 Super Skills Aspirasi KSSR Sejarah Tahun 5(L90)

Rak: L65
RM8.90
Price in points: 9 points
Weight: 0.30 kg
9789835994715
Out-of-stock
===========================
Format: Paperback
ISBN: 9789835994715
Jumlah Muka Surat: 116
Berat (Kg): 0.300
===========================
 
Sinopsis

Siri Super Skills Aspirasi A+ ini diterbitkan sebagai solusi untuk membantu murid menguasai Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksran (DSKP), buku teks, Kemahiran Berfikir Aras Tinggi (KBAT), Pembelajaran Abad ke 21 (PAK-21) serta menghadapi pentaksiran sekolah dan Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR). Persembahannya diolah secara integrasi untuk memudahkan murid memahami kesemua elemen yang diterapkan dalam siri ini. 

Kandungan setiap judul dalam siri ini dirancang dan digubal dengan telitinya agar selari dengan kehendak sukatan pelajaran, buku teks, format pentaksiran, dan objektif Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia (PPPM) 2013-2025. Kesemua elemen ini digabungjalinkan dalam nota dan praktis bagi memenuhi keperluan murid untuk menguasai silibus.

Bagi memenuhi keperluan semasa, siri ini menerapkan elemen-elemen PAK 21 yang bersesuaian dengan transformasi pendidikan untuk melahirkan murid yang dapat menguasai pelbagai kemahiran tanpa bergantung pada kaedah konvensional semata-mata tetapi juga kaedah yang lebih holistik, dinamik dan kreatif, di samping penggunaan teknologi yang inovatif dan terkini. 

Penerbit:
Sasbadi
Format:
Paperback
Halaman:
Hitam Putih
Muka Surat:
116 Muka Surat
Rak:
L65

 

 
JAMINAN KAMI
 
 

 Order atau produk yang rosak akan diganti baru secara PERCUMA

 Jaminan wang dikembalikan

 Tiada caj penghantaran tambahan bagi order gantian

 Data peribadi anda dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar