Semuanya Bermula Di Sini. (Sign In | Register)

 The Art of Event Management (G16,L147)

RM35.00
Price in points: 35 points
Weight: 0.19 kg
978-967-369-758-8
279 pieces
+
Add to wish list
Tajuk: The Art of Event Management
ISBN: 978-967-369-758-8
Penerbit: Puteh Press
Penulis: Muhammad Hafizi Zamri
Tahun Terbitan: 2023
Muka Surat: 160
Halaman: Berwarna
Format: Paperback
Berat (kg): 0.193 kg
Dimensi (cm): 19.5cm x 13.5cm x 0.9cm
 
SINOPSIS
 

The Art of Event Management adalah sebuah perjalanan inspirasi ke dalam dunia seni pengurusan majlis yang dikompakkan dalam sebuah naskhah.

Gelaran seniman majlis diilhamkan kepada pengurus majlis kerana multiperanan yang digalas ibarat gabungan penyanyi dan komposer. Setiap majlis adalah karya seni yang menampilkan dedikasi, kecekapan, dan ketekunan bagi penghasilan pengalaman bermakna dan sukar dilupakan buat para hadirin. Pengurus majlis bukan sekadar berurusan dengan ramai pihak, bahkan memerlukan kreativiti, kepimpinan efektif dan kecekapan dalam mengatur atur cara.


Memahami akan aspek pengurusan acara harus dipenuhi dengan kepelbagaian teknik dan kemahiran, Muhammad Hafizi Zamri selaku pengarang buku ini telah menghasilkan sebuah buku yang komprehensif. Berbekalkan sedekad pengalaman dalam bidang pengurusan acara, naskhah dalam tangan anda ini sesuai dijadikan rujukan untuk mereka yang terlibat dalam pengurusan acara.

 

Naskhah ini dibahagikan kepada 4 Bahagian bermula dengan bahagian Pengenalan, Sebelum Majlis, Semasa Majlis dan Selepas Majlis. Lampiran dan sampel kertas kerja serta ilustrasi gambar rajah melengkapkan penerangan, praktikal dan merangkumi pelbagai jenis acara.

Penerbit:
Puteh Press

 

 
JAMINAN KAMI
 
 

 Order atau produk yang rosak akan diganti baru secara PERCUMA

 Jaminan wang dikembalikan

 Tiada caj penghantaran tambahan bagi order gantian

 Data peribadi anda dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar