Semuanya Bermula Di Sini. (Sign In | Register)

 The Kayangan Hazel (Z15)

RM32.00
Price in points: 32 points
Weight: 0.64 kg
9789672300120
Out-of-stock
Tajuk: The Kayangan Hazel
ISBN: 9789672300120
Penerbit: Suara Hati
Penulis: ELVROSETH
Tahun Terbitan: 2020
Muka Surat: 857m/s
Halaman: Hitam Putih
Format: Paperback
Berat (kg): 0.640kg
Dimensi (cm): 18cm x 11cm x 3cm
 
SINOPSIS
 
RAJA LEONARD ISKANDAR... si mata hazel yang dikenali sebagai King di Kolej Alam Cahaya. Juga dikenali sebagai bapak Firaun, kumpulan pembuli nombor satu di sekolah swasta yang berprestij tinggi itu! Tapi... hanya pada orang yang cari pasal dengan mereka sahaja. Sahabat baiknya adalah violin kesayangannya selain Dani, Mikha dan Niall. Gemar menghabiskan masanya berseorangan di ‘Kayangan’, menggesek violin kesayangannya.

TUAN AMAYA CINTA... nama yang indah namun sayang, wajahnya tidaklah seindah namanya. Gagap pula tu! Nasibnya malang kerana sering menjadi mangsa buli di Kolej Alam Cahaya dan diberi gelaran Amaya the Kodoks. Dirinya sering dihina dan dilemparkan dengan kata-kata nista.

Namun, entah mengapa Leo sentiasa mempertahankan Amaya daripada dibuli hingga mencetuskan amarah Sara, Si Wild Cat yang sejak dulu lagi membenci kehadiran Amaya di Kolej Alam Cahaya.

Kehadiran Amaya telah mencetuskan konflik dalam diri Leo. Antara suka dan benci. Antara marah dan dendam. Kemuncaknya, Leo telah menghancurkan Amaya dan meninggalkan memori paling pahit dalam hidup Amaya.

Sepuluh tahun berlalu dan takdir menemukan mereka semula. Amaya kini bukanlah Amaya dulu yang mudah dibuli dan sentiasa berasa rendah diri. Leo pula ingin mendapatkan semula Amaya. Berjayakah Leo?
Penerbit:
Suara Hati

 

 
JAMINAN KAMI
 
 

 Order atau produk yang rosak akan diganti baru secara PERCUMA

 Jaminan wang dikembalikan

 Tiada caj penghantaran tambahan bagi order gantian

 Data peribadi anda dilindungi & tidak dijual kepada pihak luar